Steel Tower Tubular Monopole Radio Tower

Steel Tower Tubular Monopole Radio Tower

keluli menara tiub monopole radio menara Gambar produk Rincian produk Perkhidmatan kami Q: Adakah anda mempunyai jaminan kualiti? A: Ya. Kami mempunyai rekod kualiti yang boleh dikesan untuk produk yang dihantar dari kami, dan jika terdapat kerosakan yang dijumpai, kami komited untuk menghantar penggantian pada kos kami, atau mana-mana yang lebih sesuai ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

menara keluli menara radio monopole tiub


Gambar Produk


Maklumat produk

Taipkan

monopole

Nama

monopole kuasa keluli tergalvani

Bentuk

Conoid, Multi-pyramidal, Columniform, poligon atau kon

 

Bahan

Biasanya Q345B / A572, kekuatan hasil minimum> = 345n / mm2

Q235B / A36, kekuatan hasil minimum> = 235n / mm2

Juga bahan lain jika disesuaikan

Toleransi dimensi

+ - 2%

Faktor keselamatan

Faktor keselamatan untuk menjalankan wain: 8

Faktor keselamatan untuk wain berasaskan: 8

Rawatan permukaan

Permukaan Serbuk Serbuk Tergalvani atau sebarang standard lain yang diperlukan oleh pelanggan.

Bersama Poland

Mod masukkan, mod flange dalaman , bersemuka dengan mod bersama.

Reka bentuk tiang

Terhadap gempa bumi gred 8

Kelajuan angin

160 Km / Jam. 30 m / s

Standard

ISO 9001

Ketebalan

3 mm hingga 30 mm

Pakej

Tiang kami ditutup oleh Mat atau jerami di bahagian atas dan bawah, bagaimanapun juga boleh diikuti oleh klien yang diperlukan


Perkhidmatan kami


Q: Adakah anda mempunyai jaminan kualiti?

A: Ya. Kami mempunyai rekod kualiti yang boleh dikesan untuk produk yang dihantar dari kami, dan jika ada yang rosak didapati, kami berkomitmen untuk menghantar penggantian pada kos kami, atau penyelesaian lain yang lebih sesuai bergantung pada perbincangan dengan pelanggan kami.

 

S: Berapa lamakah penghantaran?

J: Kebanyakannya diperlukan satu bulan untuk melengkapkan perintah dengan jumlah di bawah satu bekas laut piawai atau setaraf, dan lima minggu untuk mendapatkan kapal layar. Prototaip akan mengambil lebih banyak masa, jumlah besar akan mengambil masa yang lama. Walau bagaimanapun, dengan mengambil kira masa penghantaran yang melintasi lautan atau papan, kami memahami bahawa penghantaran adalah penting untuk pembelian antarabangsa, dan kami akan menubuhkan khusus Mekanisme Reaksi Rapid (RRM) untuk memenuhi penghantaran yang ketat, contohnya, di bawah perjanjian dengan pembeli, kami menyimpan stok jumlah tertentu bahagian kecil, pengikat yang mempunyai nilai yang relatif rendah, masa yang lebih lama, tetapi tetap digunakan.

 

S: Seberapa cepat anda boleh memberi saya harga?

A: Kebanyakan dalam masa dua hari, tetapi bergantung kepada projek yang anda tanyakan. Untuk memberikan petikan yang bermakna, kami biasanya perlu menyemak terlebih dahulu lukisan yang anda sediakan untuk memastikan ia berada dalam keupayaan pembuatan kami, jika ada soalan yang kami perlukan untuk membersihkan anda, supaya kami dapat menawarkan penyelesaian terbaik kami.

 

Q: Apakah MOQ anda?

A: Kami tidak mempunyai MOQ tertentu. Kami gembira untuk menghasilkan prototaip sebagai percubaan, bagaimanapun, jika perniagaan berakhir dengan kuantiti kecil seperti satu atau dua kepingan kecil untuk hobi, maka kemungkinan besar bisnis untuk toko logam sedekat mungkin kepada pembeli. Kadang-kadang pengangkutan antarabangsa akan mengambil masa yang lebih lama daripada pengeluaran, dan kos pengangkutan mungkin lebih mahal daripada nilai barang. Sebaliknya, jumlah besar, dan / atau perniagaan jangka panjang lebih cenderung untuk memberi manfaat kepada kedua-dua pihak, dan oleh itu bernilai untuk kedua-dua usaha.

Q: Apakah cara logistik yang boleh kita lakukan untuk penghantaran?

Kami boleh menghantar dengan pelbagai cara mengikut saiz dan masa yang dijangkakan.

a) Bagi 90% penghantaran kami, kami akan pergi ke laut, ke semua benua utama seperti Amerika Utara, Eropah, Asia Tenggara, Timur Tengah, Oceania, dan lain-lain sama ada oleh kontena atau LCL.

b) Bergantung kepada keperluan pelanggan, kami juga menguruskan penghantaran udara atau perkhidmatan penghantaran.Sekiranya anda berminat menara radio monopole menara keluli jenama terkenal yang dibuat di China, dialu-alukan untuk membeli dan memborong kualiti dan penghantaran talian kabel tiub keluli murah dengan diskaun besar secara besar-besaran dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan dan sampel percuma. Jangan ragu untuk menyemak senarai harga dan sebut harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: menara keluli menara radio monopole tiub, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, murah, pukal, senarai harga, harga rendah, diskaun beli, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like