Menara keluli kekisi elektrik

Menara keluli kekisi elektrik

Bahan: Besi Q235, Q345, GR65 atau salutan luar disesuaikan: Dip Galvanized warna panas: jenis Perak: Polygonal kawalan kualiti: Standard ISO 9001-2008 kimpalan: AWS D 1.1 Galvanization Standard: ASTM A 123 jaminan tempoh: 20 tahun pembungkusan butir-butir: atas dan bawah tiang yang dilindungi oleh mat atau straw...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Bahan: Besi Q235, Q345, GR65 atau disesuaikan

Keluar salutan: Panas berenang Tergalvani

Warna: Perak

Jenis: Polygonal

Kawalan kualiti: ISO 9001-2008

Kimpalan Standard: D AWS 1.1

Galvanization Standard: ASTM A 123

Tempoh jaminan: 20 tahun

Pembungkusan butir-butir: atas dan bawah tiang yang dilindungi oleh mat atau meminati jerami dan permukaan badan adalah kain atau kertas bebola bersalut yang dibungkus atau pembungkusan yang boleh sebagai permintaan pelanggan.

Detail penghantaran: dihantar dalam masa 20 hari bekerja selepas pembayaran.


Kami telah mendapat 750kV penghantaran talian keluli tiub Tower mengeluarkan Permit Sijil dari kuasa industri keluli Menara berkelayakan pemeriksaan dan ujian Pusat tahun ini. Kami Tiang keluli dibuat daripada lembaran kualiti melalui lenturan, membentuk, automatik kimpalan dan galvanization panas. Kita boleh mencapai satu jangka panjang tatanan 14m dan boleh bengkok lembaran ketebalan sehingga 45mm. Kami mengamalkan prosedur kimpalan yang lebih maju, secara automatik weld sendi utama dan mencapai kualiti kimpalan pangkat-II. Kami telah mula memasang 750kV penghantaran talian keluli Tubular Tower untuk pelanggan-pelanggan kami tahun ini.


Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami kekisi keluli Menara elektrik dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Menara keluli talian penghantaran dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.

Hot Tags: kekisi keluli Menara elektrik, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like