Menara Barisan Kekisi Besi Kekisi Steel

Menara Barisan Kekisi Besi Kekisi Steel

Keluli besi kekisi penghantaran kuasa talian menara produk gambar produk butir keluli besi kekisi penghantaran menara talian 1. produk kami mempunyai ketahanan tinggi terhadap haba, kelembapan, kelembapan, air dan lain-lain 2. memiliki menggunakan kraf khas nadir bumi semasa proses pengeluaran , untuk ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Menara Barisan Kekisi Besi Kekisi Steel


Gambar produk

电力塔1


Maklumat produk

voltan 10KV-500KV
Ketinggian Mengikut Lukisan
Rawatan permukaan Hop Dip Galvanization dan Anticorrosion Profesional
Standard Kualiti ISO9001: 2008 / GB / T19001-2008
Standard kimpalan CWB
Permohonan Penghantaran dan Pembahagian Kuasa


Menara Barisan Kekisi Besi Kekisi Steel kami

1. Produk kami mempunyai rintangan yang tinggi terhadap haba, kelembapan, kelembapan, air dan lain-lain.
2. Memiliki menggunakan kraf khusus nadir bumi semasa proses pengeluaran, untuk memastikan kelebihannya, kualiti yang baik dan kelebihan daya saing yang tinggi. Sementara itu, kami boleh menerima ujian kerosakan jenis produk untuk memastikan faktor keselamatan yang tinggi dari produk kami.
3. Kerana kualiti yang baik dan harga kompetitif yang disebabkan oleh pembaharuan inovasi dan pengurusan, perkhidmatan yang berpengalaman dalam fabrikasi, reka bentuk, ansuran, perundingan, kami telah membina hubungan jangka panjang dengan banyak negara, seperti England, Korea Selatan, Crotia, Malaysia, Australia, Indonisia , dan banyak kawasan lain.

Jika anda berminat untuk menara talian penghantaran kuasa besi keluli jenama terkenal yang dibuat di China, dialu-alukan untuk membeli dan memborong kualiti dan murah Transmission Line Steel Tower dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan dan sampel percuma. Jangan ragu untuk menyemak senarai harga dan sebut harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: keluli besi kekisi kuasa penghantaran menara talian, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, murah, pukal, senarai harga, harga rendah, diskaun beli, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like