Lukisan telekomunikasi keluli tiang

Lukisan telekomunikasi keluli tiang

Nama: dicat telekomunikasi keluli tiang struktur: bentuk Menara tiub tunggal: menegak jenis Standard: Standard bahan: Q235, Q345, GR65 atau pensijilan tersuai: ISO keadaan: baru kawalan kualiti: Standard ISO 9001-2008 kimpalan: AWS D 1.1 Galvanization Standard: ASTM tempoh waranti 123:...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Lukisan telekomunikasi keluli tiang


Gambar produk:

monopole9.jpg


Maklumat produk:


Nama: dicat Tiang keluli telekomunikasi

Struktur: Single Tube Tower

Bentuk: Jenis menegak

Standard: Standard

Bahan: Q235, Q345, GR65 atau disesuaikan

Persijilan: ISO

Keadaan: baru

Kawalan kualiti: ISO 9001-2008

Kimpalan Standard: D AWS 1.1

Galvanization Standard: ASTM A 123

Tempoh jaminan: 20 tahun

Keluar salutan: Panas berenang Tergalvani

Warna: Perak

Jenis: Polygonal

Pembungkusan butir-butir: atas dan bawah tiang yang dilindungi oleh mat atau meminati jerami dan permukaan badan adalah kain atau kertas bebola bersalut yang dibungkus atau pembungkusan yang boleh sebagai permintaan pelanggan.

Detail penghantaran: dihantar dalam masa 20 hari bekerja selepas pembayaran.


Profil Syarikat:


Kami telah mendapat Menara telekomunikasi dan Sijil Permit Monopole yang mengeluarkan dari kuasa industri keluli Menara berkelayakan pemeriksaan dan ujian Pusat pada 2009.

Kami Tiang keluli dibuat daripada lembaran kualiti melalui lenturan, membentuk, automatik kimpalan dan galvanization panas. Kita boleh mencapai satu jangka panjang tatanan 14m dan boleh bengkok lembaran ketebalan sehingga 45mm. Kami mengamalkan prosedur kimpalan yang lebih maju, secara automatik weld sendi utama dan mencapai kualiti kimpalan pangkat-II. Kami mengeksport Menara telekomunikasi setiap tahun.


Selamat datang ke pertanyaan dari kami.

Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami lukisan telekomunikasi keluli tiang dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.

Hot Tags: dilukis dengan Tiang keluli telekomunikasi, China, disesuaikan kilang, borong, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like