Menara telekomunikasi telefon mudah alih kepada

Menara telekomunikasi telefon mudah alih kepada

Tempat asal: Jiangsu, China (tanah besar) jenama: ketinggian MINGYUAN: 15-60m Material: Q235, Q345, GR65 atau warna tersuai: jenis takrifan pengguna: Polygonal, Conoid atau rawatan permukaan Columniform: panas dip galvanized atau lukisan Sijil: ISO9001:2008 Waranti: 20 tahun Sijil: ISO...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Menara telekomunikasi telefon mudah alih kepada


Gambar produk:


monopole4.jpg


Maklumat produk:


Menara tower-Monopole tiub tunggal:


Menara satu tiub, juga dipanggil monopole tower, adalah sejenis yang biasa digunakan. Ia dimiliki oleh bidang Teknologi tower paip, termasuk badan Menara dan pelantar kerja di atas Menara. Di bahagian bawah dan atas platform kerja Menara, ada pintu pembukaan masing-masing, antena sokongan tetap atas pagar platform.

SIASATAN

 

Spesifikasi Reka bentuk:

 

Ketinggian

0-60 m

Tekanan angin

0 ~ 1kN/m2 (Cina standard, standard negara lain mungkin berubah berdasarkan di atasnya)

Kelajuan angin

0 ~ 180km/j (American standard 3s kering)

Jenis asas

Bebas asas rakit asas/cerucuk

Keadaan persekitaran

Tanah tanah/Mountain lembut

Jenis

Kutub tunggal

Sistem kualiti

ISO 9001: 2008 / TL9000

Reka bentuk standard

Peraturan saudara Cina/American standard G/American standard F

Bahan

Q235/Q345 / / Q390/Q420/Q460/GR65

Galvanized

Galvanization panas berenang (86μm/65μm)

Sambungan struktur

Flange/memasang

Seumur hidup

30years/50years/100years

 

Fungsi:

1. satu tiub Menara terdiri daripada satu tiub dan aksesori, dan bahan-bahan utama secara amnya dibuat oleh lenturan plat keluli.

2. bahagian Menara adalah circle atau poligon, dihubungkan oleh dalam flange, di luar flange atau plug-in.

3. pelantar tangga dan selebihnya boleh diatur di dalam Menara, dan peralatan komunikasi boleh juga boleh menetapkan tiada dengan keselamatan yang tinggi.

4. menurut untuk pilihan pelanggan, tangga boleh diletakkan di dalam atau di luar.

5. dengan kaedah konsep dan pengiraan Reka bentuk antarabangsa yang maju, Menara cerun boleh diatur menurut geologi dan iklim.

6. mudah dan selamat untuk dipasang, kawasan kecil yang merangkumi, dan mudah untuk memilih lokasi.


Profil Syarikat:


Jiangsu Ming Yuan Tower Co, LTD, adalah pengeluar profesional dan pengeksport yang khusus dalam merekabentuk, menyelidik, membangun dan menghasilkan Menara komunikasi, Menara penghantaran kuasa, Menara lightning rod, trafik tiang, tiang lampu, elektrik tiang, pendakap Suria, kuasa elektrik transformasi komponen, aksesori besi pencawang Pengubah, Peti agihan kuasa dan lampu. Kami terletak di Wuxi bandar Wilayah Jiangsu, dengan akses pengangkutan yang mudah. Semua produk kami memenuhi kualiti Antarabangsa piawaian dan adalah sangat dihargai reputasi yang hebat dalam pelbagai pasaran yang berbeza di seluruh dunia.Selamat datang ke pertanyaan dari kami.

Jika anda berminat dengan Menara telekomunikasi telefon mudah alih kepada jenama terkenal kami dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.

Hot Tags: MobilePhone telekomunikasi tower, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like