Hot-Dip Galvanized Monopole Menara keluli tiub Tower

Hot-Dip Galvanized Monopole Menara keluli tiub Tower

Hot-dip galvanized monopole tower Menara keluli tiub produk gambar FAQ 1.Q: boleh anda lakukan OEM untuk saya? J: kami menerima semua perintah OEM, hanya hubungi kami dan berikan saya Reka bentuk anda, kami akan menawarkan harga yang berpatutan ASAP. 2. s: Boleh anda merancang untuk saya? J: kami telah mengalami pereka, menurut anda...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Hot-dip galvanized monopole Menara keluli tiub tower


Gambar produk

SOALAN-SOALAN LAZIM

1.Q: boleh anda lakukan OEM untuk saya?

J: kami menerima semua perintah OEM, hanya hubungi kami dan berikan saya Reka bentuk anda, kami akan menawarkan harga yang berpatutan ASAP.

2. s: Boleh anda merancang untuk saya?

J: kami telah mengalami pereka, mengikut keperluan anda, kami dapat pantat logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda di kertas kotak. Hanya memberikan saya idea-idea anda, marilah kita melakukannya untuk anda.

3. s: Bilakah boleh saya dapatkan sebut harga

J: kami biasanya quote anda dalam tempoh 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika anda adalah sangat penting untuk mendapatkan sebut harga, sila hubungi atau beritahu kami dalam mel, supaya kita boleh anggap keutamaan pertanyaan anda.

 

Ujian kebendaan

1. Semua bahan kami dibeli dari kilang kilang yang terkenal untuk memastikan kualiti

2. Sijil kilang yang dikeluarkan oleh kilang kilang dengan Tera dan tandatangan perlu disediakan sebelum nyahmuat sebelum bahan di kilang kami, kalau tidak kita punya sebab kami untuk menolak daripada bahan tersebut.

3. sebelum meletakkan ke dalam pengeluaran, Semua bahan mesti lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah menemui kekuatan diminta dan komponen.

 

Menara cahaya Menara Telekom untuk ciri Menara komunikasi:

Sudut keluli Menara telah ketegaran yang baik, sesuai untuk keperluan-keperluan yang tinggi untuk anjakan mendatar stesen pangkalan;  struktur ringkas, mudah pemprosesan, mudah untuk pengeluaran kilang. Secara amnya jenis Menara tinggi, sesuai untuk memenuhi keperluan. Tidak perlu untuk menggunakan peralatan besar angkat, pemasangan adalah mudah. Berkenaan kepada kawasan luar bandar dan pinggir bandar yang merupakan kawasan yang terbuka, lebih rendah keperluan penampilan.

 

Ujian bahan dan sampel

1 Semua bahan kami dibeli dari kilang kilang yang terkenal untuk memastikan kualiti

2 suatu perakuan kilang yang dikeluarkan oleh kilang kilang dengan Tera dan tandatangan perlu disediakan sebelum nyahmuat sebelum bahan di kilang kami,

Kalau tidak kita punya sebab kami untuk menolak daripada bahan tersebut.

3 sebelum meletakkan ke dalam pengeluaran, Semua bahan mestilah lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah bertemu dengan

kekuatan yang diminta dan komponen.

Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami berenang panas monopole Tergalvani Menara keluli tiub Menara dibuat di China, dialu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: Panas berenang monopole Tergalvani Menara keluli tiub tower, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like