Komunikasi yang dicat Tiang keluli

Komunikasi yang dicat Tiang keluli

Struktur: Single Tube Menara bentuk: jenis menegak Standard: pensijilan piawaian: ISO keadaan: baru kawalan kualiti: Standard kimpalan ISO 9001-2008: Standard Galvanization AWS D 1.1: ASTM A 123: tempoh waranti: bahan 20 tahun: keluli GR65 Q235, Q345, atau disesuaikan daripada salutan: panas berenang...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Komunikasi yang dicat Tiang keluli

Gambar produk:


monopole1.jpg


Maklumat produk:

Ketinggian Avaivable

5-80M

Tekanan angin

5-180 KM/J

Bahan

Q345B/A572, minimum hasil kekuatan > = 345N/mm2;

Yiled Q235B/A36, minimum kekuatan > = 235N/mm2;

Penerangan yang baik

Kabel dan tangga adalah di dalam atau di luar kawasan seperti permintaan

Penampilan

Panas Galvanization berenang dan cat warna sebagai permintaan pelanggan

Seumur hidup

Sekurang-kurangnya 15 tahun

Bekerja dan beristirehat Platform kuantiti

1-3 PCS

Kuantiti sokongan antena

3-18 PCS

Kuantiti hidangan ketuhar gelombang mikro

3-10 PCS

Bentuk

Piramid atau pusingan

Ciri-ciri

Ruang, penampilan elegan,

Ganti

Semua bahagian diperlukan untuk pemasangan dan sambungan

Reka bentuk

ANSI/TIA-222-G


Profil Syarikat:


Kami telah mendapat Menara telekomunikasi dan Sijil Permit Monopole yang mengeluarkan dari kuasa industri keluli Menara berkelayakan pemeriksaan dan ujian Pusat pada 2009.

Kami Tiang keluli dibuat daripada lembaran kualiti melalui lenturan, membentuk, automatik kimpalan dan galvanization panas. Kita boleh mencapai satu jangka panjang tatanan 14m dan boleh bengkok lembaran ketebalan sehingga 45mm. Kami mengamalkan prosedur kimpalan yang lebih maju, secara automatik weld sendi utama dan mencapai kualiti kimpalan pangkat-II. Kami mengeksport Menara telekomunikasi setiap tahun.


Selamat datang ke pertanyaan dari kami.

Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami komunikasi dicat Tiang keluli yang dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.

Hot Tags: komunikasi lukisan Tiang keluli, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like