35m Monopole antena Menara telekomunikasi

35m Monopole antena Menara telekomunikasi

35m monopole antena Menara telekomunikasi produk gambar produk menerangkan secara terperinci mengenai tempat asal: Jiangsu, China (tanah besar) jenama: ketinggian MINGYUAN: 15-50m Material: Q235, Q345, GR65 atau warna tersuai: jenis takrifan pengguna: rawatan permukaan polygonal: Panas Tergalvani berenang atau Salutan serbuk atau...
Berbual sekarang

Maklumat produk

35m monopole antena Menara telekomunikasi


Gambar produkMaklumat produk

Tempat asal: Jiangsu, China (tanah besar)

Jenama: MINGYUAN

Tinggi: 15-50m

Bahan: Q235, Q345, GR65 atau disesuaikan

Warna: Takrifan pengguna

Jenis: polygonal

Rawatan permukaan: Panas Tergalvani berenang atau serbuk lapisan atau lukisan

Pembungkusan butir-butir: atas dan bawah tiang yang dilindungi oleh mat atau meminati jerami dan permukaan badan adalah kain atau kertas bebola bersalut yang dibungkus atau pembungkusan yang boleh sebagai permintaan pelanggan.

Detail penghantaran: dihantar dalam masa 20 hari bekerja selepas pembayaran.


SOALAN-SOALAN LAZIM

1、How untuk membayar caj sampel dan Daftar?

Contoh bayaran, anda boleh membayar melalui Kesatuan Barat atau Pindahan ke akaun syarikat kami.  Jika anda mempunyai akaun Daftar antarabangsa, kami boleh menghantar sampel kepada anda oleh pengangkutan yang dikumpul.  Sila Harap maklum yang kami akan mengenakan harga yang berpatutan daripada sampel.

2Apakah syarat-syarat pembayaran anda?

Kami menerima Barat Kesatuan, T/T tidak boleh ditarik balik L/C pandang. Deposit 30% T/T sebelum pengeluaran, baki terhadap salinan B/L lebih suka.

3Bagaimana anda mengawal kualiti?

Pasukan profesional QC mematuhi TQM menginsuranskan anda kualiti. Setiap langkah adalah mematuhi piawaian yang ditetapkan, dalam masa yang sama, kami akan mengambil gambar atau Tembak video untuk anda.

4Bagaimana saya boleh mendapatkan harga tiang diperlukan?

A: Sila nyatakan dalam dimensi seperti kekuatan tegangan, kemuncak, ketebalan, bahan, diameter atas dan bawah. Kita boleh mengikut spesifikasi anda memberikan anda harga yang sama.

B: anda boleh menghantar kepada kami lukisan; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.


Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami 35m monopole antena telekomunikasi Menara dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: 35m monopole antena telekomunikasi tower, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like