Menara komunikasi Radio Segitiga 30M - 70M

Menara komunikasi Radio Segitiga 30M - 70M

30M - 70M Segitiga Radio komunikasi Menara produk gambar: FAQ 1、How untuk membayar caj sampel dan Daftar? Contoh bayaran, anda boleh membayar melalui Kesatuan Barat atau Pindahan ke akaun syarikat kami. Jika anda mempunyai akaun Daftar antarabangsa, kita dapat menghantar sampel kepada anda dengan barang yang dikumpul...
Berbual sekarang

Maklumat produk

30M - 70M Segitiga Menara komunikasi Radio


Gambar produk:


SOALAN-SOALAN LAZIM

1、How untuk membayar caj sampel dan Daftar?
Contoh bayaran, anda boleh membayar melalui Kesatuan Barat atau Pindahan ke akaun syarikat kami.  Jika anda mempunyai akaun Daftar antarabangsa, kami boleh menghantar sampel kepada anda oleh pengangkutan yang dikumpul.  Sila Harap maklum yang kami akan mengenakan harga yang berpatutan daripada sampel.


2Apakah syarat-syarat pembayaran anda?
Kami menerima Barat Kesatuan, T/T tidak boleh ditarik balik L/C pandang. Deposit 30% T/T sebelum pengeluaran, baki terhadap salinan B/L lebih suka.


3Bagaimana anda mengawal kualiti?
Pasukan profesional QC mematuhi TQM menginsuranskan anda kualiti. Setiap langkah adalah mematuhi piawaian yang ditetapkan, dalam masa yang sama, kami akan mengambil gambar atau Tembak video untuk anda.


4Bagaimana saya boleh mendapatkan harga tiang diperlukan?
A: Sila nyatakan dalam dimensi seperti kekuatan tegangan, kemuncak, ketebalan, bahan, diameter atas dan bawah. Kita boleh mengikut spesifikasi anda memberikan anda harga yang sama.
B: anda boleh menghantar kepada kami lukisan; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.


5Saya pereka; Bolehkah anda membantu saya untuk mengeluarkan sampel yang kami direka?
Misi kami adalah untuk membantu pelanggan berjaya. Jadi amatlah dialu-alukan jika kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah dan membuat Reka bentuk anda menjadi kenyataan.

Maklumat lanjut:

1. berpengalaman kakitangan menjawab semua soalan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih.
2. eksklusif dan unik penyelesaian boleh disediakan kepada pelanggan kami oleh Jurutera-jurutera yang terlatih dan profesional dan kakitangan kami.
3. perlindungan daripada jualan dan diskaun istimewa disediakan untuk pengedar kami.
4. contoh: Kita boleh menghantar sampel untuk ujian dalam satu minggu jika kuantiti pesanan yang cukup besar. Tetapi caj penghantaran biasanya dibayar oleh pihak anda, caj akan kembali apabila kita mempunyai pesanan rasmi.
5. sebagai seorang penjual yang jujur, kami sentiasa menggunakan bahan mentah yang unggul, maju Mesin, juruteknik yang mahir bagi memastikan produk kami perlu siap dalam berkualiti tinggi dan ciri-ciri stabil. Dialu-alukan untuk menghubungi kami atau kunjungi syarikat kami.


Jika anda berminat dengan kami jenama terkenal Menara komunikasi radio Segitiga 30m - 70m dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Telecom keluli tiub kutub dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: 30m - 70m Segitiga radio komunikasi tower, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like