Hot-Dip Galvanized Menara komunikasi

Hot-Dip Galvanized Menara komunikasi

Hot-dip galvanized Menara komunikasi kelebihan kami: berdaya saing; Galvanization kualiti; Penghantaran tepat pada masanya; Pemasangan di lokasi yang licin. Cogan kata kami ialah: Kualiti adalah darah hidup Syarikat, oleh yang demikian, kami telah membuat sedaya upaya untuk memberikan high quality pencawang keluli struktur. Kami...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Menara komunikasi Tergalvani panas berenang


Kelebihan kami: berdaya saing; Galvanization kualiti; Penghantaran tepat pada masanya; Pemasangan di lokasi yang licin.

Cogan kata kami ialah: Kualiti adalah darah hidup Syarikat, oleh yang demikian, kami telah membuat sedaya upaya untuk memberikan high quality pencawang keluli struktur.

 

Perkhidmatan kami:

Balas dalam tempoh 24 jam bekerja

Penjualan langsung kilang

Lebih 15 tahun pengalaman pembuatan dan reka bentuk

Mampu untuk mengendalikan jumlah pesanan

Produk-produk berkualiti tinggi dan harga murah

Menyediakan Reka bentuk profesional kami Jurutera berpengalaman RandD

Pengalaman pengeksport yang kaya

Sokongan teknikal melalui e-mel

Perkhidmatan panggilan

 

Peralatan ujian

1. sebelum meletakkan ke dalam pengeluaran, Semua bahan mesti lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah bertemu diminta kekuatan dan komponen.

2. ia adalah polisi syarikat kami bahawa semua produk selesai hendaklah diperiksa oleh QC kami khusus dalam setiap langkah pembuatan dan sebelum setiap penghantaran.

 

SOALAN-SOALAN LAZIM

1. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga diperlukan Tower?

Sila hantarkan lukisan anda; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.

2. saya pemborong kecil, Adakah anda menerima pesanan kecil?

Memang tiada masalah jika anda seorang pemborong kecil; kami ingin membesar dengan anda bersama-sama.

3. saya seorang pereka; Bolehkah anda membantu saya untuk mengeluarkan sampel yang kami direka?

Misi kami adalah untuk membantu pelanggan berjaya. Jadi amatlah dialu-alukan jika kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah dan membuat Reka bentuk anda menjadi kenyataan.

4. Bolehkah anda membuat Perkhidmatan pintu ke pintu? Kerana saya tidak tahu bagaimana untuk melakukan pelepasan kastam.

Ya. Kita boleh membuat Perkhidmatan pintu ke pintu untuk membantu anda menjimatkan banyak masa penghantaran. Juga kami ada diskaun besar dengan syarikat perkapalan kerana kita telah melakukan banyak ini setiap hari. Jadi ia akan menjimatkan masa anda juga wang.

5. Bagaimana boleh saya dapatkan harga tiang diperlukan?

A: Sila nyatakan dalam dimensi seperti kekuatan tegangan, kemuncak, ketebalan, bahan, diameter atas dan bawah. Kita boleh mengikut spesifikasi anda memberikan anda harga yang sama.

B: anda boleh menghantar kepada kami lukisan; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.

 

Perkhidmatan kami

Hasil:

1. penghasilan kerja berdasarkan keluli bangunan disahkan lukisan.

2. kita juga boleh membuat produk dengan menggunakan bahan dan lukisan daripada pelanggan.

3. kawalan mutu kerja akan melalui setiap langkah semasa pengeluaran.

4. cek kualiti pihak ketiga, pemeriksaan kualiti yang di Baca dan apa-apa pemeriksaan lain yang munasabah cara adalah ok.

Khidmat selepas jualan:

1. selepas pengeluaran, kami akan membekalkan lukisan pemasangan keluli bangunan

2. menghantar techinican kepada panduan pemasangan di lokasi sekiranya pelanggan meminta.

3. selepas tahun, bangunan cladding perlu dipindahkan dari sini. Kami akan menawarkan bahan-bahan yang perlu re-new.

4. Jika anda mempunyai sebuah bangunan, tidak dibuat oleh kami, kami boleh membantu menyemak kekuatan struktur keluli.

Perkhidmatan tambahan:

1. Jika anda ada sesuatu yang perlu dihantar bersama-sama. Kami boleh menguruskan memuatkan kontena.

2. Jika perlu kita bantuan untuk membeli produk-produk lain, kita boleh membantu mencari dan membeli untuk anda.

3. Jika perlu kita periksa di kilang lain, atau memerlukan kita memeriksa bekas memuatkan, kami boleh membantu percuma.

4. Apabila anda untuk datang ke China bagi pendek perjalanan, anda perlu bahasa, Perkhidmatan Tempahan hotel. kami ingin membantu.

 

SOALAN-SOALAN LAZIM

1.Q: boleh anda lakukan OEM untuk saya?

J: kami menerima semua perintah OEM, hanya hubungi kami dan berikan saya Reka bentuk anda, kami akan menawarkan harga yang berpatutan ASAP.

2. s: Boleh anda merancang untuk saya?

J: kami telah mengalami pereka, mengikut keperluan anda, kami dapat pantat logo syarikat anda, laman web, nombor telefon atau idea anda di kertas kotak. Hanya memberikan saya idea-idea anda, marilah kita melakukannya untuk anda.

3. s: Bilakah boleh saya dapatkan sebut harga

J: kami biasanya quote anda dalam tempoh 24 jam selepas kami mendapat pertanyaan anda. Jika anda adalah sangat penting untuk mendapatkan sebut harga, sila hubungi atau beritahu kami dalam mel, supaya kita boleh anggap keutamaan pertanyaan anda.

 

Ujian kebendaan

1. Semua bahan kami dibeli dari kilang kilang yang terkenal untuk memastikan kualiti

2. Sijil kilang yang dikeluarkan oleh kilang kilang dengan Tera dan tandatangan perlu disediakan sebelum nyahmuat sebelum bahan di kilang kami, kalau tidak kita punya sebab kami untuk menolak daripada bahan tersebut.

3. sebelum meletakkan ke dalam pengeluaran, Semua bahan mesti lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah menemui kekuatan diminta dan komponen.

 

Menara cahaya Menara Telekom untuk ciri Menara komunikasi:

Sudut keluli Menara telah ketegaran yang baik, sesuai untuk keperluan-keperluan yang tinggi untuk anjakan mendatar stesen pangkalan;  struktur ringkas, mudah pemprosesan, mudah untuk pengeluaran kilang. Secara amnya jenis Menara tinggi, sesuai untuk memenuhi keperluan. Tidak perlu untuk menggunakan peralatan besar angkat, pemasangan adalah mudah. Berkenaan kepada kawasan luar bandar dan pinggir bandar yang merupakan kawasan yang terbuka, lebih rendah keperluan penampilan.

 

Ujian bahan dan sampel

1 Semua bahan kami dibeli dari kilang kilang yang terkenal untuk memastikan kualiti

2 suatu perakuan kilang yang dikeluarkan oleh kilang kilang dengan Tera dan tandatangan perlu disediakan sebelum nyahmuat sebelum bahan di kilang kami,

Kalau tidak kita punya sebab kami untuk menolak daripada bahan tersebut.

3 sebelum meletakkan ke dalam pengeluaran, Semua bahan mestilah lulus analisis kimia dan fizikal untuk memastikan bahawa mereka telah bertemu dengan

kekuatan yang diminta dan komponen.

 

Perkhidmatan kami

Perkhidmatan kami termasuk susun atur awal, bertulis mengenai Spesifikasi kontrak, membida mencari, mengkaji tawaran pakej akhir rekabentuk, pemeriksaan, projek

Pengurusan, dan pensijilan profesional Kejuruteraan. Selain daripada pembuatan monopoles, Menara mencukupkan diri dan guyed, kami juga boleh menyediakan

butir-butir fabrikasi dan pemasangan. Kami menyediakan struktur analisis struktur telekomunikasi selaras dengan kod-kod yang berkenaan.

 

Kenapa pilih kami?

1. anda boleh menjimatkan banyak wang.  (Anda akan mendapat harga paling berpatutan kami dengan apa-apa angent atau perantara dan menggunakan Menara kami sekurang-kurangnya 30 tahun.)

2. anda boleh menjimatkan banyak masa.  (Anda akan menerima jawapan kami dalam tempoh 12 jam kerja.)

3. anda boleh yakin.  (Anda akan mengalami kami perkhidmatan yang unggul dan boleh melawat kilang kami pada bila-bila masa.)

 

Perkhidmatan kami

1. membalas pertanyaan anda dalam 24 jam waktu bekerja.

2. berpengalaman kakitangan menjawab semua soalan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih.

3. tersuai Reka bentuk boleh didapati.

4. eksklusif dan unik penyelesaian boleh disediakan kepada pelanggan kami oleh Jurutera-jurutera yang terlatih dan profesional dan kakitangan kami.

5. perlindungan daripada jualan dan diskaun istimewa disediakan untuk pengedar kami.

6. contoh: Kita boleh menghantar sampel untuk ujian dalam satu minggu jika kuantiti pesanan yang cukup besar. Tetapi caj penghantaran biasanya dibayar oleh pihak anda, caj akan kembali apabila kita mempunyai pesanan rasmi.

7 sebagai seorang penjual yang jujur, kami sentiasa menggunakan bahan mentah yang unggul, maju Mesin, juruteknik yang mahir bagi memastikan produk kami perlu siap dalam berkualiti tinggi dan ciri-ciri stabil. Dialu-alukan untuk menghubungi kami atau kunjungi syarikat kami

Jika anda berminat dengan Menara komunikasi Tergalvani panas berenang jenama terkenal kami dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah Menara sokongan diri dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: Panas dip komunikasi Tergalvani tower, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like