Penyamaran Steel Tree Telecommunication Steel Tower

Penyamaran Steel Tree Telecommunication Steel Tower

camouflage pain tree telekomunikasi tower tower Product picture Product details Perkhidmatan kami 1. Balas pertanyaan anda dalam 24 jam kerja. 2. Staf yang berpengalaman menjawab semua soalan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih. 3. Reka bentuk tersuai boleh didapati. UEM & UBM dialu-alukan. 4. Eksklusif dan unik ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

penyamaran menara keluli menara teluk penyamaran


Gambar produk


Maklumat produk

Ketinggian 6-50M
Tekanan Angin 5-180 KM / H
Kelajuan Angin Rekaan Maksimum 330km / j
Bahan Q345 / Q235
Rupa Permukaan galvanis dan cat warna panas sebagai permintaan pelanggan
Seumur hidup 30 tahun
Kuantiti Sokongan Antena 3-18 PCS
Kuantiti Ketuhar gelombang mikro 3-10 PCS
Alat ganti Semua bahagian yang diperlukan untuk pemasangan dan sambungan
Jenis yayasan Yayasan bebas / Rakit ffoundation / Yayasan tiang
Taipkan Kutub tunggal
Tempat yang sesuai Hotel, taman, jalan perniagaan, persegi, stesen dan daerah kediaman eksklusif, dsb.

Perkhidmatan kami

1. Balas pertanyaan anda dalam 24 jam kerja.

 

  2. Staf yang berpengalaman menjawab semua soalan anda dalam Bahasa Inggeris yang fasih.

 

  3. Reka bentuk tersuai boleh didapati. UEM & UBM dialu-alukan.

 

  4. Penyelesaian eksklusif dan unik boleh diberikan kepada pelanggan kami oleh para jurutera dan kakitangan kami yang terlatih dan profesional.

 

5. Diskaun khas dan perlindungan jualan disediakan kepada pengedar kami.

 

  6. Kilang Profesional: Kami adalah pengilang, yang mengkhususkan diri dalam menghasilkan semua jenis tiang keluli selama lebih dari 20 tahun, bersaing dengan kuantiti yang baik.

 

  7 Contoh: Kami boleh menghantar sampel untuk ujian dalam satu minggu jika kuantiti pesanan cukup besar. Tetapi caj penghantaran biasanya dibayarkan oleh pihak anda, caj akan meningkat apabila kami mempunyai pesanan rasmi.

8. Sebagai penjual yang jujur, kami sentiasa menggunakan bahan mentah, mesin canggih, juruteknik mahir untuk memastikan produk kami selesai dalam ciri yang berkualiti dan stabil.   Selamat datang   untuk menghubungi kami atau lawati syarikat kami.

Sekiranya anda berminat dengan menara keluli menara teluk penyamaran jenama kami yang terkenal di China, dialu-alukan untuk membeli dan memborong kualiti dan murah Self Supporting Tower dengan diskaun besar secara besar-besaran dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan dan sampel percuma. Jangan ragu untuk menyemak senarai harga dan sebut harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: penyamaran keluli menara telekomunikasi menara teluk, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, murah, pukal, senarai harga, harga rendah, diskaun beli, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like