Menara Antena Pokok Palm Camouflaged

Menara Antena Pokok Palm Camouflaged

Menara antena pokok kelapa sawit Gambaran produk Butiran produk Keperluan yang semakin meningkat untuk menyembunyikan stesen pangkalan radio (BTS) telah membawa kepada penciptaan penyelesaian menyembunyikan antena, yang boleh dengan mudah diperkenalkan ke dalam persekitaran yang memerlukan hasil visual kesan yang rendah. Pengalaman lapangan '...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Menara antena pokok kelapa sawit


Gambar produkMaklumat produk

1. Keluli

ASTM A36; ASTM A572

2. Galvanization panas-dip

ASTM A123

3. Struktur Monopole

poligon; pusingan

4. Sambungan

bertindih; flange

5. Masa hidup

20 tahun sekurang-kurangnya

6. MOQ

1 (satu) unit

7. Bahan yang disamarkan

anti api & UV


Keperluan yang semakin meningkat untuk menyembunyikan stesen pangkalan radio (BTS) telah membawa kepada penciptaan penyelesaian penyembunyikan antena , yang dapat dengan mudah diperkenalkan ke dalam persekitaran yang memerlukan kesan visual yang berdampak rendah . Pengalaman bidang 'kira-kira sepuluh tahun menganggap kelayakan menara telekomunikasi keluli produk Chengzhao tentang kualiti dan ketahanan antena yang tersembunyi , walaupun dalam iklim yang melampau.

Daun Buatan / Daun Bionik

Daun terdiri daripada daun yang diperbuat daripada bahan plastik yang direka dengan tepat, dengan mengambil kira kuantiti, bentuk dan susunan yang sesuai untuk menyembunyikan sepenuhnya antena dan semua bahagian aksesori secara semula jadi. Bahan-bahan yang digunakan, selain menjamin ketelusan radio-elektrik mutlak dan penentangan terhadap sinar UVA, sepanjang masa mengekalkan ciri mekanikal dan warna yang betul.

Bionic trunk

Batang terdiri daripada tiang keluli yang dibahagikan kepada beberapa batang, mengikut ketinggian keseluruhan struktur yang boleh berubah dari 10 hingga 50 meter. Permukaan luaran batang itu dipenuhi oleh bahan plastik yang tahan terhadap sinar UVA dan agen atmosfera, dengan aspek yang pada masa itu mengekalkan persamaan kulit asli.


Sekiranya anda berminat menara antena pokok kelapa yang terkenal di China, selamat datang untuk membeli dan memborong kualiti dan murah Camouflaged Tower Tower dengan diskaun besar secara besar-besaran dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan dan sampel percuma. Jangan ragu untuk menyemak senarai harga dan sebut harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: menara antena pokok kelapa sawit, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, murah, pukal, senarai harga, harga rendah, diskaun beli, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like