Pencawang keluli struktur

Pencawang keluli struktur

Pembungkusan: Pembungkusan dengan kertas plastik. Produktiviti: 2000 tan / sebulan jenama: pengangkutan XinJinLei: OceanPlace asal: keupayaan bekalan China: Tan 2500 / sebulan Sijil: ISO9001:2008 Port: pencawang SHANGHAI keluli struktur tiub 1. Jenis: conical atau polygonal; 2. kontrak: Q235...
Berbual sekarang

Maklumat produk

Pencawang keluli struktur


Gambar produk:


变电站.png


Maklumat produk:


1. taip: conical atau polygonal;

2. kontrak: Q235, Q345 atau GR65;

3. keluar salutan: berenang Tergalvani panas.

Kita ada 220kV dan 500kV sijil kualiti struktur pencawang dari kuasa industri keluli Menara berkelayakan menjalankan pemeriksaan dan ujian Pusat dari tahun 2001.

Kami Tiang keluli dibuat daripada lembaran kualiti melalui lenturan, membentuk, automatik kimpalan dan galvanization panas. Kita boleh mencapai satu jangka panjang tatanan 14m dan boleh bengkok lembaran ketebalan sehingga 45mm. Kami mengamalkan prosedur kimpalan yang lebih maju, secara automatik weld sendi utama dan mencapai kualiti kimpalan pangkat-II. Kami membekalkan lebih daripada 4000 Tan pencawang struktur bagi pelanggan-pelanggan kami setiap tahun.

Pembungkusan: Pembungkusan dengan kertas plastik.

Produktiviti: 2000 tan / sebulan

Jenama: Mingyuan

Pengangkutan: OceanPlace asal: China

Keupayaan bekalan: Tan 2500 / sebulan

Sijil: ISO9001:2008

Pelabuhan: SHANGHAI


SOALAN LAZIM:


1. harga jangka: EXW, FOB, CFR atau CIF.

 

Penghantaran seaport: pelabuhan Qingdao. Bagi harga FOB, CFR atau CIF, sila nyatakan model sebenar yang anda perlukan, dan maklumkan kuantiti pesanan anda supaya kita boleh mengira Caj pengangkutan tempatan dan pengangkutan laut.

 

2. pembayaran: Biasanya 30% oleh T/T sebagai deposit, baki oleh T/T atau L/C pandang sebelum penghantaran. Bayaran lain-lain cara boleh boleh dirundingkan.

 

3. penghantaran: bagi tiang elektrik, barangan boleh bersedia untuk penghantaran dalam masa 10 workdays selepas menerima deposit.

 

4. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga tiang diperlukan?

 

A: Sila nyatakan dalam dimensi seperti kekuatan tegangan, kemuncak, ketebalan, bahan, diameter atas dan bawah. Kita boleh mengikut spesifikasi anda memberikan anda harga yang sama.

B: anda boleh menghantar kepada kami lukisan; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.

 

5. saya pemborong kecil, Adakah anda menerima pesanan kecil?

 

Memang tiada masalah jika anda seorang pemborong kecil; kami ingin membesar dengan anda bersama-sama.

 

6. saya seorang pereka; Bolehkah anda membantu saya untuk mengeluarkan sampel yang kami direka?

 

Misi kami adalah untuk membantu pelanggan berjaya. Jadi amatlah dialu-alukan jika kami boleh membantu anda menyelesaikan masalah dan membuat Reka bentuk anda menjadi kenyataan.

 

7. kami ingin menjadi ejen anda bagi kawasan kami. Bagaimana untuk memohon ini?

 

Sila hantarkan idea anda dan profil anda kepada ivy @jsmygt.com

 

8. Bolehkah anda membuat Perkhidmatan pintu ke pintu? Kerana saya tidak tahu bagaimana untuk melakukan pelepasan kastam.

 

Ya. Kita boleh membuat Perkhidmatan pintu ke pintu untuk membantu anda menjimatkan banyak masa penghantaran. Juga kami ada diskaun besar dengan syarikat perkapalan kerana kita telah melakukan banyak ini setiap hari. Jadi ia akan menjimatkan masa anda juga wang.

 

9. Bagaimana saya boleh mendapatkan harga tiang diperlukan?

 

A: Sila nyatakan dalam dimensi seperti kekuatan tegangan, kemuncak, ketebalan, bahan, diameter atas dan bawah. Kita boleh mengikut spesifikasi anda memberikan anda harga yang sama.

B: anda boleh menghantar kepada kami lukisan; kita boleh mengikut lukisan anda memberi anda satu harga.


Selamat datang ke pertanyaan dari kami.Jika anda berminat dengan jenama terkenal kami pencawang keluli struktur dibuat di China, mengalu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan murah pencawang keluli tiub struktur dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.

Hot Tags: kilang keluli struktur, China, pencawang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like