Menggalakkan Roh Ahli Kerajinan, Menggabungkan Kemahiran Usaha Kuat

- Jul 19, 2017-

Syarikat Menara Jiangsu Mingyuan digabungkan dengan pengeluaran sebenar, organisasi pengasah yang berhati-hati untuk menjalankan latihan kemahiran pekerjaan, dan secara aktif untuk kimpalan rangkaian dan pekerja kimpalan kebangsaan untuk mewujudkan syarat-syarat pembaharuan.

Atas jemputan Shandong Electric Works Electric Group, Syarikat Mingyuan Jiangsu Mingyuan akan menganjurkan pengimpal untuk mengambil bahagian dalam persaingan kemahiran kimpalan struktur keluli. Pada masa yang sama, Menara Jiangsu Mingyuan untuk kerja-kerja penyiasatan forensik kelayakan kejururawatan vokasional juga telah bermula. Bagi memastikan kelancaran pembangunan dua tugas di atas, Timbalan Pengurus Besar Gao Wenyuan dan pemimpin-pemimpin lain untuk memberi keutamaan yang tinggi, secara khusus diadakan mesyuarat khas, diminta untuk memulihkan bilik latihan proses menara kilang menara menara, dan diatur secara peribadi, penyeliaan, pengesanan.

Dalam usaha untuk meningkatkan kemahiran kimpalan yang mantap dan pencapaian cemerlang dalam persaingan, syarikat itu ditubuhkan kepada Gao Wenyuan sebagai ketua, Li Dan, Wang Qiang sebagai timbalan ketua, enam rakan lain untuk anggota pasukan kemahiran penilaian kru terkemuka kumpulan, khusus bertanggungjawab untuk kemasukan, latihan, penilaian, pemilihan, persaingan dan kerja lain. Semua pengimpal di dalam syarikat juga membentuk "sains dan teknologi yang kuat, kemahiran amalan, kualiti yang kuat, bertempur yang pertama" suasana yang baik.

Pusat pemeriksaan kualiti, peralatan, teknologi dan menara tumbuhan tiub untuk menyelaras satu sama lain, dengan kerjasama yang erat. Mereka menanam kemahiran kimpalan dari kakitangan, meningkatkan kualiti produk dan meningkatkan daya saing perusahaan untuk tujuan dua pertandingan, forensik sebagai peluang untuk meningkatkan citra korporat, memperkuat latihan pasca, mendorong kakitangan untuk meneruskan semangat pengrajin. Untuk melindungi latihan kimpalan mempunyai persekitaran kerja yang baik dan atmosfera, ruang latihan tukang las semula, tata letak hiasan dan perkakas. Dan untuk "meningkatkan kualiti, berusaha untuk berjaya, meningkatkan kemahiran" untuk tujuan pengimpal untuk membina pembelajaran bersama, platform latihan kerja untuk mencapai peningkatan menyeluruh dalam tahap kemahiran kimpalan.

Selepas organisasi yang berhati-hati dalam kumpulan utama, bilik latihan kimpalan telah digunakan, kemahiran operasi kimpalan berlatih dengan penuh. Para pemain menumpukan perhatian kepada setiap operasi kimpalan percikan api yang bertebaran, bantuan kimpalan guru di tempat di lapangan dan ulasan mengenai kecacatan bahan kerja untuk membetulkan. Semua teori latihan digabungkan dengan amalan, dipandu oleh pengajar untuk semua pengetahuan mata kimpalan senarai garis panduan yang disenaraikan, dan menyenaraikan kertas praktik, untuk memperkuat kakitangan teori dan latihan latihan.

Melalui pertandingan kemahiran pengimpal, kedua-dua kemahiran tukang las menunjukkan, tetapi juga tahap kakitangan yang sebenar ujian komprehensif, tetapi juga memberi inspirasi kepada semua kakitangan berdasarkan jawatan, meningkatkan kemahiran semangat yang tinggi. Dan untuk meningkatkan rasa penghormatan kolektif, meningkatkan citra korporat yang sangat membantu.