Pembangunan Reka bentuk tiang lampu

- Nov 09, 2017-

Pembangunan Reka bentuk tiang lampu


Dengan mendalamkan konsep persekitaran hijau, mereka yang mempunyai kurang penggunaan kuasa, pemasangan yang mudah dan lain-lain kelebihan lampu penjimatan tenaga akan menjadi lebih dan lebih popular, Lagipun, sumber cahaya adalah lampu inti, yang menjimatkan sehingga 85% tenaga daripada tradisional pijar, diedarkan adalah stabil, hangat, berkualiti tinggi sumber cahaya, dengan tiada lengah cahaya, tiada haba, tiada merkuri atau bahan-bahan toksik lain, kehidupan Perkhidmatan lebih 10,000 jam, masa depan akan membawa banyak peluang baru untuk rumah hiasan.

Selain daripada tergantung beberapa Pekeliling panel, produk besar seperti candelier, tetapi juga dikeluarkan pada pangkal kayu dengan lampu panel segi empat tepat, disusun dalam bekas kaca dengan panel Pekeliling kekunci lampu dan sebagainya. Tahun ini yang tidak banyak pergerakan, jadi trend masa depan perniagaan berkaitan yang pelbagai khususnya layak perhatian.

 

Pada masa yang sama, Reka bentuk pencahayaan dalaman hari telah berubah dari memfokus sumber-sumber cahaya yang tunggal untuk mengikuti pelbagai sumber cahaya di masa lalu. Perubahan terbesar dalam reka bentuk lampu yang akan datang akan kepelbagaian sumber cahaya. Oleh itu, keperluan rakyat telah menjalani perubahan asas. Kedua, pereka telah menyedari perubahan dalam keperluan rakyat dan mula memberi perhatian kepada kesan Reka bentuk pencahayaan pada kehidupan rakyat.

Sumber lampu utama memberi pencahayaan ambien supaya dalaman lampu pencahayaan dan lampu Papar, seragam, dan lain-lain untuk menyediakan lampu utama dan pencahayaan tempatan, kemudian diperkayakan tahap pencahayaan ruang. Kombinasi pelbagai sumber cahaya membolehkan lampu Ruang melahirkan suasana Ruang anggun. Dalam era satu cahaya, Ruang tamu dan bilik tidur sering dikuasai oleh lampu tunggal dan sekarang, sumber lampu pelbagai rekabentuk telah mengambil kira keperluan setiap pengguna dan mengupas setiap lampu.


Pada masa kini, banyak keluarga memberi perhatian kepada suasana Keluarga, mencari cara untuk mencipta suasana perabot, membuat sendiri panas lebih banyak, mereka akan memilih beberapa perabot direka indah lampu, jadi sebagai pengilang, kita mesti terus bergerak ke arah ini, Untuk rakyat memenuhi keperluan, yang mungkin menjadi pasaran pencahayaan yang panas.