Lampu Lampu LED Perluas Pasaran Tiga Main Road

- Jun 13, 2017-

Dengan perkembangan secara beransur-ansur lampu LED, dalam pencahayaan tambahan lampu kejuruteraan dan majlis-majlis awam yang lain, membawa beransur-ansur digantikan beberapa produk sumber cahaya tradisional. Dalam tahun 2009, diketuai mula memasuki lampu utama di negara-negara maju. Dalam tarif elektrik yang tinggi, penggunaan masa aplikasi komersial panjang, LED lampu dan bekas lampu cepat menjadi kegemaran pasaran. Oleh kerana penggunaan lampu LED, pembangunan pasaran membawa dibahagikan kepada beberapa peringkat.

Peringkat pertama, lampu LED peringkat penerimaan penggantian.

Fasa ini merujuk kepada lampu LED di peringkat awal pembangunan, terutamanya mencerminkan kecekapan tinggi bercahaya (penggunaan tenaga), ciri-ciri kehidupan yang panjang. Kerana harga yang tinggi, ia adalah terutamanya pasaran komersil pada peringkat ini. pelanggan mempunyai proses penerimaan, pertama sekali menggunakan tabiat dan rupa peralihan dan penerimaan. Selaras dengan penggunaan sumber cahaya tradisional, lampu LED mencerminkan penjimatan kuasa, panjang umur dan ciri-ciri lain pasaran mudah untuk menerima harga yang agak tinggi. Terutamanya dalam keadaan komersial. Setiap pengeluar adalah kelebihan harga kualiti.

Peringkat kedua, model utiliti lampu LED.

Atas dasar peringkat sebelumnya, pasaran mempunyai pengiktirafan dan penerimaan produk lampu LED tertentu. lampu LED perlindungan alam sekitar, saiz kecil, kebolehpercayaan yang tinggi dan ciri-ciri lain secara beransur-ansur diserlahkan. Pembangunan satu siri produk yang berbeza dari aplikasi sumber cahaya tradisional akan menjadi cara yang baik. Industri lampu akan mempunyai ruang yang lebih besar dan lebih luas untuk pembangunan. sumber cahaya tidak lagi hanya fungsi lampu, kepelbagaian menjadikan ia lebih sesuai untuk orang yang bekerja dan tinggal di dribs dan drabs. Pengeluar reka bentuk dan aplikasi kelebihan.

Peringkat ketiga, peringkat kawalan pintar lampu LED.

Dengan perkembangan teknologi baru seperti IOT, LED, kerana industri semikonduktor, juga akan mengejar dengan kereta api kelajuan yang tinggi dan ciri-ciri mengenakan dikawal itu. Di antara rumah dan bangunan pejabat, dari jalan ke terowong, dari kereta untuk berjalan kaki, dari lampu yang membantu kepada lampu utama, kawalan pintar LED sistem pencahayaan akan membawa tahap perkhidmatan yang lebih tinggi kepada manusia. industri lampu LED juga akan dibuat produk, untuk mereka bentuk produk, untuk menyediakan proses penyelesaian keseluruhan.