Pembangunan Menara komunikasi

- Sep 29, 2017-

Prospek pembangunan Menara komunikasi yang melampau, untuk mencapai kesan komunikasi profesional dikehendaki

 

Dalam pembinaan komunikasi dan radio dan televisyen isyarat penghantaran Menara pembinaan, tanpa mengira pengguna untuk memilih satah bawah atau Menara komunikasi bumbung, Semua Main antena komunikasi yang tinggi, meningkatkan komunikasi atau televisyen penghantaran isyarat Perkhidmatan jejari, untuk mencapai kesan komunikasi profesional yang diingini. Tetapi juga memainkan dalam bangunan perlindungan kilat grounding, amaran penerbangan. Dan menghias bangunan pejabat kesan berganda. Menggunakan struktur percuma empat kaki, selaras dengan spesifikasi Reka bentuk keluli.

 

Selain Menara di Menara di atas bumbung Menara di luar Menara, dari tanah di atas Menara kekuda ruang, Menara tunggal dan tarik Menara dan sebagainya. Ruang kekuda Menara datangnya diperbuat daripada keupayaan berdikari, dengan rasuk disambungkan bersama-sama menanggung tahap beban tower, struktur berat, dll, tahap beban daripada kesan kawalan

 

Asas struktur atas penuh memuatkan selamat dihantar kepada Foundation dengan sempurna, dan mematuhi struktur keseluruhannya tidak berubah, terdiri daripada struktur utama struktur Menara komunikasi. Kerana beban angin beban rawak, saiz angin dan bias dengan sewenang-wenangnya dan Dentuman, tentera akar juga mempunyai ciri-ciri sewenang-wenangnya dan Dentuman.

 

Pemilihan kereta api bawah tanah dan akar penempatan tempat berkaitan dengan struktur atas, struktur pemasangan, kategori kesan beban luar, tapak penubuhan dan premis geologi. Pemilihan asas munasabah dan reka bentuk dalam mengurangkan struktur kos, memendekkan kitaran pembinaan dan memastikan pembinaan keamanan dan kestabilan kepada utama.

 

Dalam ruang kekuda keluli digunakan dalam Menara komunikasi adalah kadar cahaya yang relatif, dan beban menegak platform yang tidak besar, jadi Segitiga atau quadrilateral kekuda tower di bawah bahagian bawah ketegangan atau tekanan adalah berselang-seli, ketegangan adalah secara amnya sehingga lebih daripada 70% daripada nilai tekanan. Menara kekuda anti pull Reka bentuk utama, dan kadang-kadang punca rekabentuk tahan tarik dari kesan utama. Menara komunikasi tiub-tunggal bagi struktur selenium; kebanyakannya diperbuat daripada plat persegi atau plat Pekeliling.

 

Menara komunikasi memainkan peranan penting dalam sistem rangkaian komunikasi

 

Darjah informationization dalam masyarakat moden semakin tinggi dan lebih tinggi, dan Menara komunikasi seluruh menjadi sebahagian projek lifeline, yang memerlukan kita untuk melakukan penyelidikan lebih teori dan amalan serta penyediaan standard Menara komunikasi.

 

Menggunakan kaedah pengasingan boleh mengurangkan bilik input Menara komunikasi dan peralatan Menara komunikasi, peranan peralatan bagi meningkatkan kapasiti gempa bumi gempa bumi bilik. Dengan perkembangan sains dan teknologi, penggunaan teknologi baru untuk meningkatkan komunikasi Menara stesen pangkalan membina cara-cara yang lebih banyak dan lebih banyak rintangan bencana, semakin matang teori dan amalan akan dapat mempertingkatkan lagi dalam komunikasi Menara rintangan bencana.

 

Berdasarkan keadaan semasa bencana ketahanan di Menara komunikasi yang sedia ada, melalui penyiasatan pengaruh taufan, hujan dan salji pembekuan dan bencana gempa bumi pada Menara komunikasi dalam kebelakangan ini, punca-punca kerosakan adalah dianalisis dan langkah-langkah untuk meningkatkan rintangan bencana akan dikemukakan.

 

Menara komunikasi terdiri badan tower, platform, lightning rod, tangga, antena sokongan dan lain-lain komponen keluli, dan rawatan anti-pengakisan Tergalvani Panas, terutamanya untuk ketuhar gelombang ultrashort, penghantaran isyarat rangkaian tanpa wayar dan penghantaran. Bagi memastikan operasi biasa sistem komunikasi tanpa wayar, antena komunikasi umum ke titik tertinggi untuk meningkatkan perkhidmatan jejari, untuk mencapai kesan komunikasi yang diingini. Dan antena komunikasi perlu Menara komunikasi untuk menambah ketinggian, jadi Menara komunikasi dalam sistem rangkaian komunikasi memainkan peranan yang penting dalam pengeluaran siri Menara komunikasi standard Kebangsaan produk berbanding dengan tahun oleh mobile, undian China Unicom, telekomunikasi, pasukan keselamatan awam dan lain-lain Jabatan Segala puji dan pujian.

 

Menara komunikasi adalah sejenis Menara penghantaran isyarat, juga dikenali sebagai isyarat tower atau Menara isyarat, fungsi utama untuk menyokong penghantaran isyarat, untuk menyokong antena penghantaran isyarat. Penggunaan telefon bimbit / Unicom / lalu lintas satelit kedudukan sistem dan lain-lain sektor komunikasi

 

Dalam pembinaan moden komunikasi dan radio dan televisyen isyarat penghantaran Menara pembinaan, tanpa mengira pengguna untuk memilih satah bawah atau Menara bumbung, telah memainkan sebuah antena komunikasi yang tinggi untuk meningkatkan komunikasi atau televisyen penghantaran isyarat Perkhidmatan jejari, untuk mencapai kesan komunikasi profesional yang diingini. Main bangunan kilat hentakan perlindungan, amaran penerbangan.