Syarikat Cahaya Cahaya China Dalam Pertandingan Pasar Sengit Dalam Semua Arah Untuk Memainkan Potensi Besar

- Sep 07, 2017-

Syarikat-syarikat tiang cahaya China dalam persaingan pasaran sengit di semua arah untuk memainkan potensi yang besar

 

Dengan ruang persaingan pasaran perusahaan tiang cahaya dan ruang lingkup pengembangan maklumat perusahaan selanjutnya seperti bagaimana menggunakan dan menguruskan secara berkesan pengurusan keseluruhan idea pengurusan perusahaan yang diikuti. Penggunaan sistem rangkaian komputer ERP untuk logistik perusahaan, aliran modal, aliran maklumat untuk pengurusan bersepadu, teras adalah untuk mencapai pengurusan "rantaian bekalan".

 

Pada masa ini, banyak perusahaan kecil dan sederhana lT kekuatan teknikal, tetapi perusahaan masih mempertimbangkan sepenuhnya pengenalan sistem ERP, dari pengurusan kecekapan. Ini disebabkan oleh sistem ERP sebagai tambahan kepada pembuatan, kewangan, jualan dan fungsi lain, tetapi juga meningkatkan sumber manusia, perkhidmatan selepas jualan dan maklum balas kualiti, pengurusan peralatan, sokongan keputusan, dan lain-lain, pemahaman tepat masa sebenar nadi permintaan pasaran dan fungsi lain untuk menyokong kumpulan perusahaan, operasi rentas sempadan, tujuan utamanya ialah untuk memperuntukkan dan mengimbangi sepenuhnya sumber semua aspek perusahaan, sesuai untuk integrasi ekonomi global, kepelbagaian permintaan pelanggan, kitaran pengeluaran produk dipendekkan, persaingan pasaran persekitaran sedemikian, supaya perusahaan dalam persaingan sengit di pasaran dalam semua arah untuk memainkan potensi perusahaan, sehingga perusahaan mencapai manfaat ekonomi yang lebih baik.

 

Dari ciri-ciri pembangunan teknologi, prestasi integrasi teknologi, teknologi maju perusahaan ke dalam teknologi perusahaan mereka sendiri untuk meningkatkan ciri-ciri pembangunan produk, dari produk rendah ke produk mewah 8.8 pengikat kekuatan tinggi antara muka bersepadu. Dari segi pengurusan perusahaan, kualiti kerja, kualiti produk, pengurusan pengeluaran, kemajuan pengeluaran secara beransur-ansur ke dalam proses rangkaian.

 

Perkhidmatan, bilangan perusahaan cahaya tiang semasa, perusahaan yang dipertimbangkan dari penyelidikan pasaran, pembangunan produk atau penambahbaikan, pembuatan, jualan, perkhidmatan purna jual sehinggalah pemulihan keseluruhan proses, yang melibatkan seluruh kitaran hayat produk, mencerminkan rangkaian penuh Perkhidmatan pelanggan, semangat perkhidmatan sosial. Dengan kemunculan ekonomi global, "kilang dunia" perusahaan tiang lampu China siap sedia untuk berubah menjadi "industri perkhidmatan" dan "industri maklumat".