Projek rangkaian Tibet-China 2018 di Zangzhong

- Aug 10, 2017-

Perjalanan ini kuasa Menara melalui jalan tepi sungai Jinsha, satu bahagian adalah pergunungan, sebelah tebing. Tapi untuk perjalanan ini, ianya hanya "pembuka selera". Selepas negara melalui jalan Kebangsaan 318 pada bahagian-bahagian yang paling berbahaya, Gunung Zhaoba dan ketinggian tertinggi daripada Timur.


Kebanyakan Menara dalam grid kuasa projek, tidak di cenuram, iaitu di kawasan ekologi yang rapuh, yang menguji kebijaksanaan pembina dan kesedaran alam sekitar.


Kuda Yunnan teh di jalan pasukan mule, pembina telah dijemput ke dataran, cerun itu terlalu lambat untuk membina kabel, pengangkutan bahan Menara batu terakhir, mereka terpaksa bergantung kepada mereka penuh dengan tenaga.


Difahamkan bahawa projek rangkaian Tibet telah siap dan memulakan operasi pada 2018, pada masa itu, ini semua yang dalam perjalanan dari seluruh negara datang ke Tibet, Menara akan dihantar ke rumah rakyat Tibet, mereka akan berdiri dari ketinggian purata gunakan 4000 RS di atas dataran Qinghai-Tibet, untuk menunjukkan kepada dunia ketinggian China.