6m / 9m / 12m Galvanized kutub kamera Cctv

6m / 9m / 12m Galvanized kutub kamera Cctv

butir-butir 6m / 9m / 12m Tergalvani cctv kamera kutub produk gambar produk perkhidmatan kami kita Sentiasalah one-on-one Perkhidmatan kepada pelanggan kami sejak kami orang hubungan pertama dengan clinet kami untuk menjimatkan masa pelanggan kami dan tidak perlu menghabiskan masa mereka untuk membina semula kepercayaan dan hubungan dengan perkhidmatan baru...
Berbual sekarang

Maklumat produk

6m / 9m / 12m galvanized kutub kamera cctv


Gambar produkMaklumat produk


 

Nama produk

6m / 9m / 12m galvanized kutub kamera cctv

Permohonan

    • Lampu jalan/Roadway
• Kediaman Daerah
• Perdagangan Daerah Hulu Langat
• Zon perindustrian
• Tempat letak kereta
• Pusat membeli-belah
• Laluan

Bahan Q235B (SS400)
S355
Q345B(ASTM A572 gr.50)
Bentuk » Conical
» Oktagon akan
» Tirus pusingan
Ketebalan 3mm - 8mm

Pemasangan

Kaedah

Sambungan Frange
/ Terus dikebumikan
Rawatan permukaan

Panas Dip Galvanization /

Salutan serbuk

H.D.G. Standard GB/T 13912-2002
atau ASTM A 123
 
Standard kimpalan GBT 12467.2-2009
/ AWS D 1.1
/ BS EN 1011-1
Kaedah memasang
Daripada kutub yang

Bersama slip

/ Pinggan asas

Pakej

Bogel pembungkusan atau

Disesuaikan

Hayat Perkhidmatan

Galah tersebut

Lebih daripada 30 tahun

Perkhidmatan kamiKita Sentiasalah one-on-one Perkhidmatan kepada pelanggan kami sejak kami orang hubungan pertama dengan clinet kami menjimatkan masa pelanggan kami dan tidak perlu menghabiskan masa mereka untuk membina kepercayaan dan hubungan dengan perkhidmatan baru peribadi.

 

Disebabkan oleh perbezaan masa di antara kami dan pelanggan kami, kami melakukan yang terbaik untuk memberikan Perkhidmatan 7 * 24 untuk memberitahu pelanggan-pelanggan kami boleh menghubungi kami seperti menyelesaikan soalan mereka secepat mungkin. Sekurang-kurangnya standard kami berjanji bahawa semua pertanyaan anda boleh menerima balasan kami dalam masa 12 jam.
Jika anda berminat untuk jenama terkenal kami 6m / 9m / 12m galvanized kutub kamera cctv yang dibuat di China, dialu-alukan untuk membeli dan borong kualiti dan tiang CCTV murah dengan diskaun besar secara pukal dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan khusus dan sampel percuma. Sila semak senarai harga dan sebut-harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: 6m / 9m / 12m Tergalvani cctv kamera kutub, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, harga murah, pukal, senarai harga rendah, beli diskaun, dalam stok, percuma sampel

Siasatan

You Might Also Like