10M Conical Shape Street Lighting Pole IP 65 Pencahayaan Pencahayaan 20 W - 400 W Kuasa Lampu

10M Conical Shape Street Lighting Pole IP 65 Pencahayaan Pencahayaan 20 W - 400 W Kuasa Lampu

10M Conical Shape Street Lighting Pole IP 65 Pencahayaan Pencahayaan 20 W - 400 W Lampu Gambar Produk Kuasa produk Butiran produk lampu jalan kami tidak standard dan mempunyai pelbagai jenis untuk anda pilih. Harga tiang didasarkan pada spesifikasi tiang yang ...
Berbual sekarang

Maklumat produk

10M Conical Shape Street Lighting Pole IP 65 Pencahayaan Pencahayaan 20 W - 400 W Kuasa Lampu


Gambar Produk

street lighting pole6


Maklumat produk


Tiang lampu jalan kami tidak standard dan mempunyai pelbagai jenis untuk anda pilih. Harga tiang didasarkan pada spesifikasi tiang yang bermaksud spesifikasi yang berbeza dengan harga yang berbeza. Jadi lebih baik menasihati kami spesifikasi permintaan anda supaya kami boleh memetik harga tepat anda. Sudah tentu kami boleh mengesyorkan anda dan memberi anda nasihat jika anda seorang pembeli baru.


Lihat mengikut parameter rujukan pengguna:

Ketinggian 10m
Permohonan Jalan, Jalan, Lebuhraya, dan sebagainya
Bentuk Conical / Round
Kuasa Lampu

20 W-400 W (HPS / MH)

220V (+ -10%) / 50Hz

Lengan Single atau Double
Pemasangan Lampu IP 65
Kerja Atmosfera Pencahayaan Pencahayaan -35 ° C ~ + 45 ° C
Rawatan permukaan Dipanaskan dengan panas ASTM A 123
Keselamatan Terhadap gempa bumi gred 8
Kelajuan angin 160 Km / Jam
Kekuatan Hasil Min 355 mpa
Kekuatan tegangan muktamad min 490 mpa
Kekuatan tegangan maks Max 620 mpa
Standard ISO 9001: 2008
Ketebalan 2.5 mm hingga 30 mm
Bahan Keluli Q235, Q345, SS400, S355JR, dan sebagainya
Serbuk Serbuk Warna sebagai permintaan

Syarikat kita

工厂

Syarikat kami Jiangsu Ming Yuan Tower Co., LTD, adalah pengeluar dan pengeksport profesional yang mengkhususkan diri dalam merancang, meneliti, mengembangkan dan menghasilkan menara komunikasi, menara transmisi daya, menara batang kilat, tiang lalu lintas, tiang lampu, tiang listrik, , komponen transformasi kuasa elektrik, aksesori besi untuk pencawang pengubah, kotak pengagihan kuasa, dan pencahayaan. Semua produk kami memenuhi standard kualiti antarabangsa dan sangat dihargai reputasi yang hebat dalam pelbagai pasaran yang berbeza di seluruh dunia. Kemudahan kami yang lengkap dan kawalan kualiti yang sangat baik di semua peringkat pengeluaran memenangi banyak kepuasan pelanggan.


Jika anda berminat dengan 10m lampu berbentuk conical street lighting polo ip pencahayaan kami, pencahayaan pencahayaan 20 w - 400 w dibuat di China, dialu-alukan untuk membeli dan menjual kualiti dan pencahayaan murah dengan harga yang besar secara besar-besaran dengan kilang kami. Semua produk dalam stok adalah dengan harga yang rendah dan kestabilan yang tinggi. Dan kami juga menawarkan perkhidmatan yang disesuaikan dan sampel percuma. Jangan ragu untuk menyemak senarai harga dan sebut harga dengan kami sekarang.
Hot Tags: 10m conical shape jalan pencahayaan tiang ip 65 pencahayaan lampu 20 w - 400 w kuasa lampu, China, kilang, borong, disesuaikan, sebut harga, jenama, murah, pukal, senarai harga, harga rendah, diskaun beli, stok, sampel percuma

Siasatan

You Might Also Like