Jiangsu Mingyuan Tower Co., LTD, terletak di bandar pelancongan yang indah dan terkenal - Yixing, yang terletak berhampiran Shanghai dengan akses pengangkutan yang mudah. Ia memiliki kawasan 63000 dan kawasan pengeluaran adalah kira-kira 20000 , dengan kapasiti pengeluaran tahunan melebihi 10000 tan.

Produk utama kami: Menara Angular Kuasa, Menara Kutub Tiang Gabungan, tiang tiub elektrik, struktur pencawang, aksesori besi, menara rod menara dan komunikasi, menara gelombang mikro, seperti menara lanskap, menara besi, menara keluli sudut, tiga menara paip, dan sebagainya.

Kami mempunyai menara talian penghantaran 500kV, lesen pengeluaran menara komunikasi gelombang mikro, 220kV kuasa tiang kelayakan sijil kelayakan sijil kelayakan struktur keluli dan lesen pengeluaran keselamatan, ujian struktur keluli kereta ujian kelayakan laporan, pensijilan sistem kualiti ISO9001, pensijilan sistem pengurusan alam sekitar ISO14001, 18001 pekerjaan Pensijilan kesihatan dan keselamatan.

Pasaran asing kami diagihkan di Asia Tenggara, Afrika, Timur Tengah, Eropah dalam bidang komunikasi, kuasa elektrik. Semua produk kami memenuhi piawaian kualiti antarabangsa dan amat dihargai reputasi yang hebat dalam pelbagai pasaran yang berbeza.